Камінь-Каширська районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

 
23 Листопада, 2023 р., 09:11
Бюджетний запит на 2024-2026 рр.
25 Липня, 2022 р., 08:56
Отримувачі компенсації: роботодавці, які працевлаштували внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) під час воєнного стану в Україні, зокрема, самозайняті особи, які використовують найману працю, у тому числі фізичні особа-підприємці, приватні нотаріуси, адвокати, аудитори, бухгалтери тощо (крім бюджетних установ і фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування).
17 Лютого, 2022 р., 12:49
17 лютого відзначає 85-річний ювілей ветеран педагогічної праці, в минулому, багаторічний директор закладу загальної середньої освіти с. Пнівне Цісарук Іван Михайлович. Важко переоцінити той внесок в розвиток освіти нашого району, який зробив цей мудрий керівник, педагог за покликанням. І хоча після виходу на заслужений відпочинок Іван Михийлович проживає за межами Камінь-Каширщини, душею і серцем він залишається з нашим поліським краєм. Свідченням цього є численні краєзнавчі дослідження та публікації з історії району. Нещодавно з друку вийшла чергова книга Івана Михайловича про долю стертого в сталінські часи з карти Волині села Грива. Камінь-Каширська районна ради щиро вітає Цісарука Івана Михайловича з 85-ти річчям і зичить йому щастя, міцного здоров'я, творчих успіхів та довгих років життя.
16 Лютого, 2022 р., 16:07
16 лютого голова районної ради Віктор Сус та працівники районної ради взяли участь в урочистостях з нагоди державного свята - Дня Єднання. Велелюдна патріотична акція ознаменувалась виконанням державного гімну України та підняттям державного прапора України.
09 Лютого, 2022 р., 09:19
08.02.2022 року в Камінь-Каширському краєзнавчому музеї пройшла презентація перших двох томів книги члена Національної спілки краєзнавців України, лауреата премії Камінь-Каширської районної ради імені В.М. Кмецинського за краще краєзнавче дослідження історії району за 2018 рік Сергія Уса "Хроніка Волинського Полісся". Видання присвячене подіям національно-визвольної боротьби на теренах Камінь-Каширщини в 1944-1954 роках. В основу дослідження покладені документи зібрані Сергієм Усом в обласному та Галузевому державному м. Києва архівах СБУ. В презентації взяли участь працівники музею, представники органів місцевого самоврядування, краєзнавці, вчителі шкіл району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь