Камінь-Каширська районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Лютого, 2022 р., 14:14
6 лютого в центрі культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради відбувся допрем'єрний показ фільму Михайла Учмана "Шлях поколінь" На представленні були присутні творці фільму, ветерани АТО, представники Камінь-Каширської районної ради та райдержадміністрації, громадськість міста.
03 Лютого, 2022 р., 10:28
2 лютого 2022 року голова Камінь-Каширської районної ради Сус В.І. взяв участь в черговому засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Волинської обласної ради. На засіданні були розглянуті питання: 1) Про реалізацію Загальнодержавної цільової соціальної програми "Питна вода України на 2022-2026 роки" 2) Про результати роботи Державної екологічної інспекції у Волинській області у 2021 році в напрямку нагляду та контролю за діяльністю органів місцевого самоврядування в частині дотримання природоохоронного законодавства. 3) Щодо роботи місцевих пожежно-рятувальних підрозділів та створення добровільних пожежних бригад в рамках формування безпекового середовища в населених пунктах області. 4) Про формування календаря фестивалів та подій.
28 Січня, 2022 р., 09:14
25 січня 2022 року голова Камінь-Каширської районної ради Віктор Сус з робочою поїздкою відвідав Сошичненську територіальну громаду. Разом із сільським головою Ігорем Волосюком та першим заступником голови Віталієм Ярошуком. Віктор Іванович оглянув стан будівництва школи в селі Стобихівка, а також поцікавився проблемами з надання медичних послуг у цьому селі.
10 Грудня, 2021 р., 14:36
На сесії Камінь-Кашиської районної ради, яка відбулася 7 грудня 2021 року з нагоди Дня місцевого самоврядування за багаторічну, активну депутатську діяльність, відстоювання інтересів громади: цінним подарунком (годинником) від голови районної ради було нагороджено: - Корця Василя Трохимовича - ветерана місцевого самоврядування, депутата районної ради чотирьох скликань; - Крама Степана Васильовича - депутата районної ради п'яти скликань; - Олещук Надію Панасівну - голову постійної комісії з питань соціального захисту, торгівельного та побутового обслуговування населення, сприяння розвитку підприємницької діяльності, депутата районної ради чотирьох скликань; - Веремчук Людмилу Володимирівну - ветерана місцевого самоврядування, депутата Маневицької селищної ради. Пам'ятний орден "Незалежна Україна" отримав депутат районної ради Смусь Ростислав Петрович. Пам'ятними медалями на честь 30-річчя Незалежності України нагороджено депутатів районної ради: - Шукаловича Федора Петровича; - Павлючик Оксану Петрівну.
 
06 Грудня, 2021 р., 10:03
Бюджетний запит на 2022-2024 роки
03 Листопада, 2021 р., 15:16
В рамках Всеукраїнської акції "Створюємо ліси разом" керівництво району, депутати обласної, Камінь-Каширської районної і міської рад, керівники установ і організацій Камінь-Каширського району продовжують посадку лісу. Цього разу захід проходив та території " ДП "Камінь-Каширський лісгосп".
25 Жовтня, 2021 р., 10:11
Депутати Камінь-Каширської районної ради Віктор Симонович та Сергій Дмитрук разом з керівниками організацій та установ району та депутатами Волинської обласної ради взяли участь у Всеукраїнській акції "Створюємо ліси разом", яка проходила 21 жовтня на території Любешівської селищної ради.
25 Жовтня, 2021 р., 09:49
Заступник голови районної ради Сергій Дмитрук взяв участь у відкритті рекреаційного пункту, створеного працівниками Маневицького лісгоспу. Лісогосподарники створили не просто альтанки при трасі, а сучасні стилізовані рекреаційні майданчики. Тут і місця для паркування, і освітлення, і печі-мангали, і дитячі ігрові зони а також торгові павільйони з дарами лісу.
 
20 Жовтня, 2021 р., 09:41
Форма заяви про застосування спрощеної системи оподаткування затверджена наказом Міністерства фінансів України від 16.07.2019 № 308 «Про затвердження форм заяви про застосування спрощеної системи оподаткування, розрахунку доходу за попередній календарний рік, запиту про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку та витягу з реєстру платників єдиного податку».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь