Камінь-Каширська районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Вересня, 2021 р., 10:05
Першого вересня стартував новий навчальний рік у загальноосвітніх закладах району. Урочисті заходи, святковий настрій, вдячність захисникам рідної землі за мирне свято та спокійні будні, відзнаки і нагороди, хвилюючі вірші учнів-першокласників та настанови для випускників, квіти і шкільний дзвінок – це те, що об’єднало у цей день усі шкільні родини. Цьогоріч голова Камінь-Каширської районної ради Віктор Сус вітальним словом та подарунками від депутатського корпусу розділив святкові урочистості Великояблуньківського та Цмінівського ліцеїв Маневицької територіальної громади, побажав усім міцного здоров’я, успішного, цікавого і пізнавального навчального року.
31 Серпня, 2021 р., 10:53
   30 серпня 2021 року у стінах Центру культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради відбулася серпнева конференції педагогічних працівників.     У заході взяв участь голова Камінь-Каширської районної ради  Віктор Сус.     Серпнева конференція є традиційною, позаяк під час неї обговорюють підсумки минулого навчального року та окреслюють пріоритети на новий.     За сумлінну працю та активне впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес голова районної ради вручив подяки кращим освітянам району.
30 Серпня, 2021 р., 10:56
    29 серпня -  День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність. Ця дата тісно пов’язана з мужністю українського воїнства та скорботою від втрат Героїв. Адже саме на ці серпневі дні 2014-го року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння агресору, наші збройні підрозділи потрапили у вороже оточення, зазнавши великих втрат.      Керівники місцевої влади – голова районної ради Віктор Сус, голова райдержадміністрації Ольга Ващук,  заступник міського голови Анатолій Шевчик  поклали квіти до могил учасників АТО/ООС і меморіальних дошок, встановлених честь загиблих воїнів.
08 Квітня, 2021 р., 16:02
      У четвер, 8 квітня, в приміщенні Камінь-Каширської районної ради проводили прийом громадян перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук та депутат Волинської обласної ради, секретар постійної комісії з питань екології, раціонального використання природніх ресурсів Олександр Пирожик.       В ході зустрічі з жителями району піднімались актуальні питання будівництва та ремонту місцевих доріг, відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с.Піщане,  відшкодування коштів за пільговими рецептами, забезпечення лікарськими засобами людей з орфанними хворобами, соціального захисту населення та ряд інших проблем, що хвилюють жителів нашого району.
 
27 Січня, 2021 р., 09:01
          26 січня голова Камінь-Каширської ради Віктор Сус та перший заступник голови Камінь-Каширської районної адміністрації Олександр Михалік здійснили робочу поїздку до Любешова та Маневич.
30 Грудня, 2020 р., 17:53
17 грудня відбулася друга сесія районної ради восьмого скликання на якій було прийнято рішення № 2/5 від 17.12.2020 року «Про районний бюджет на 2021 рік».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь