Камінь-Каширська районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

 
20 Жовтня, 2021 р., 09:40
На Волині впродовж січня-вересня 2021 року до місцевих бюджетів сплачено 100 мільйонів гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
13 Жовтня, 2021 р., 15:12
Напередодні Дня захисників і захисниць України працівники районної ради відвідали пам'ятні місця, пов'язані з діяльністю УПА на теренах нашого краю. Корзини квітів покладені на братську могилу вояків УПА біля села Фаринки та до пам'ятного знака загиблим воїнам УПА біля села Нові Червища.  
12 Жовтня, 2021 р., 12:08
З нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України в центрі культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради відбулись урочисті заходи. За високий патріотизм, вагомий особис-тий внесок у захист незалежності та територіальної цілісності держави, сумлінну працю на благо українського народу, дієву громадянську позицію подяками голови районної ради нагороджені: Сущ Мирослава Олександрівна - інструктор сержант Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки МО України; Синдюк Віталій  Володимирович - головний спеціаліст працівник ЗСУ Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки МО України; Горохівський Роман  Степанович - головний спеціаліст працівник ЗСУ Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки МО України. Волонтери: Михайлов Юрій Юрійович та Яков'як Дмитро Валерійович.
01 Жовтня, 2021 р., 08:17
Напередодні Дня працівника освіти в центрі культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради відбулися урочисті заходи, в яких прийняли участь: голова районної ради Віктор Сус, голова райдержадміністрації Ольга Ващук, міський голова Віктор Пась. Освітян вітали також голова РК Профспілки працівників освіти і науки Людмила Кузьмич та виконуючий обов’язки начальника гуманітарного відділу міської ради Сергій Лукашук.
30 Вересня, 2021 р., 08:35
       Українська асоціація районних та обласних рад оприлюднила Резолюцію ХХІ Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації. Документ одноголосно схвалений учасниками заходу.
27 Вересня, 2021 р., 08:39
Сьогодні ми згадуємо про долю великого поліського села Грива, населення якого повністю вивезли у повоєнні роки. Тепер про нього нагадує лише меморіальна стела і хрест, встановлений на місці колишнього храму, а також сільський цвинтар, на якому і досі з’являються свіжі могили. Багато жителів Гриви заповідають, щоб їх ховали лише в рідній землі.     Напередодні суворої зими 1951 року хати гривненчан були знесені, жителі насильно вивезені у Дніпропетровську область. Оформлено ж усе було протоколом зборів про добровільне бажання змінити місце проживання. «Згода» була вибита погрозами і мордобоєм.      Та не до душі прийшлись поліщукам «благодатні» землі, стиль життя тамтешніх мешканців. Переважна більшість втекла, розсіялись гривненчани по усіх-усюдах.      Однак є день, що кожного року скликає їх, їхніх дітей, онуків, правнуків на рідну землю, хоч тут гуляє лише вітер. Це храмове свято — Різдво Пресвятої Богородиці, в ім’я якої тут і стояла церква, яку теж зруйнували.
17 Вересня, 2021 р., 11:35
Щорічно у третю неділю вересня відзначається День працівника лісу. З цієї нагоди у великому залі Маневицького будинку культури 16 вересня зібралися на урочисті події і святковий концерт колективи державних підприємств "Маневицьке лісове господарство", "Городоцьке лісове господарство", "Поліське лісове господарство" та запрошені гості. В урочистих заходах взяв участь і голова районної ради Віктор Сус, вручив подяки з нагоди професійного свята і щиро привітав працівників лісового господарства. Урочисті заходи  з нагоди Дня працівників лісу відбулися також у Любешові та Камені-Каширському.
15 Вересня, 2021 р., 13:15
На території Камінь-Каширського району під чітким керівництвом Мирки Володимира Васильовича активно і дієво провадить свою діяльність Черемський природний заповідник. 14 вересня у складі науково-технічної ради голова Камінь- Каширської районної ради Віктор Іванович Сус взяв участь в обговоренні та прийнятті рішень з актуальних питань, що стосуються аналізу і перспектив науково-дослідної роботи природного заповідника. Так, члени ради, наукові співробітники обговорили та напрацювали перспективні плани і пропозиції щодо проведення робіт з формування єдиної моніторингової бази, яка дозволить зафіксувати наявний стан природо-заповідної зони для подальшого аналізу й оцінки динаміки змін з урахуванням впливу регіонального клімату на екосистему заповідника. Співробітники та науковці ознайомили присутніх з наявним станом реалізації міжнародних програм, впровадження яких на сьогодні покращило матеріально-технічну базу мотоциклом, квадрокоптером, фотоапаратом, вогнегасниками, фотопастками, які, в свою чергу, дозволять ефективніше досліджувати та зберігати флору і фауну заповідного фонду. Обговорено питання пріоритетів розвитку інфраструктури Черемського природного заповідника в частині проведення заходів з організації водопостачання, реконструкції опорного пункту у вигляді тимчасової споруди, встановлення  каплички, що сприятиме підвищенню рівня організації роботи наукових співробітників і проведення екскурсій. Разом з тим, обговорено потребу проведення гідрологічних досліджень озер Черемського заповідника, створення інтерактивного сайту для публічного висвітлення актуальної інформації з метою популяризації діяльності і маршрутів природо-заповідного фонду, а також можливості правового врегулювання реалізації внесених пропозицій, в тому числі шляхом участі у грантових програмах.
09 Вересня, 2021 р., 10:05
07 вересня 2021 року голова Камінь-Каширської районної ради Віктор Іванович Сус, з робочим візитом, відвідав Любешівщину.
02 Вересня, 2021 р., 15:08
З нагоди 30-ї річниці Незалежності України, вручено цінний подарунок, годинник від голови Камінь-Каширської районної ради, Суса Віктора Івановича, учаснику антитерористичної операції, сільському голові шостого та сьомого скликань, жителю села Великий Курінь, Шмалю Василю Миколайовичу. Бажаємо нагородженому та його родині міцного здоров'я та достатку, щастя і радості, миру та злагоди, а також щоб більше ніколи не довелося зі зброєю в руках боронити свою країну.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь